Особливості СУОП в організаціях недержавної форми властивості - Вільсон, А. Г.; Петченко, І. В. (КНУБА, 2009)
Розглянуті питання формування безпеки праці у виробничих організаціях. Обґрунтована необхідність комплексного підходу при вирішенні проблеми забезпечення безпеки праці, яка може бути реалізована на практиці створенням та функціонуванням СУОП. Розглянуті переваги та недоліки функціонування організації державної та недержавної форми власності. Запропонована структура СУОП для організацій недержавної форми власності.
Keywords: безпека праці; СУОП