Ефективність утилізації теплоти у децентралізованих регенеративних установках - Мілейковський, Віктор Олександрович; Вакуленко, Дар'я Ігорівна (ІТТА, 2022)
Децентралізовані системи вентиляції – ефективне рішення утилізації теплоти витяжного повітря без суттєвого втручання в інтер’єр приміщень. Математичне моделювання регенеративного теплоутилізатора децентралізованого провітрювача дало суттєво відмінні результати залежно від вжитої формули коефіцієнта тепловіддачі внутрішньої поверхні - від 33 до 95 %. Це вимагає низки експериментальних досліджень, задачі яких сформульовано в даній роботі
https://itta.org.ua/wp-content/uploads/2022/02/mizhnarodna_asocziacziya_transferu_tehnologij-3.pdf
Keywords: провітрювач; децентралізована вентиляція; математична модель; ефективність утилізації теплоти