Принципові підходи до реалізації професійно спрямованого навчання фізики у будівельних університетах - Григорчук, Олександр Михайлович (ТДАТУ, 2021)
У статті описано принципові підходи до професійної освіти, визначено основні вимоги до змісту задач з фізики професійного спрямування, виділено професійно значущі якості особистості майбутніх фахівців будівництва і цивільної інженерії.
Keywords: будівельні заклади вищої освіти; професійно спрямоване навчання фізики; фізичні задачі будівельної тематики; система професійно орієнтованих задач з фізик; 378.147:53