Анализ научного опыта по вопросам формирования и градостроительного развития комплексов вузов в крупнейшем городе - Левченко, Д. Р.; Древаль, И. В. (КНУБА, 2016)
У статті проведено аналіз наукових робіт з питань формування та розвитку комплексів вузів у структурі сучасного міста. Виявлено та систематизовано основні результати досліджень. Визначено їх головні напрямки.
Keywords: вищий навчальний заклад; університет; містобудівний розвиток; функціонально-планувальна структура; соціальні потреби студента; 727.3