Проєкт реконструкції футбольного поля з будівництвом критого спортивного комплексу на території Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича - Мазур Є. О. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Проект розглядається як комплексна містобудівна, архітектурна та функціональна трансформація існуючої спортивної зони, спрямована на адаптацію університетської інфраструктури до сучасних освітніх, спортивних та соціальних потреб, з урахуванням кліматичних умов, цілорічного графіку навчання, вимог до безпеки та інклюзивності, а також збереження історично сформованого просторового образу університетського середовища.
Keywords: реконструкція; поле футбольне