Типологія нових елементів розселення - Захарова, А. В. (КНУБА, 2011)
В статті викладено результати аналізу виникнення поселень за функціональним призначенням. Розглянуто приклади екополісів. Запропоновано типологію нових елементів розселення.
Keywords: новий елемент розселення; екополіс; функціональне призначення; 711.4:504.05