Ділова іноземна мова - Сало, Вікторія Василівна; Вітрук, О. Є. (КНУБА, 2024)
Містять матеріали для вивчення ділової англійської мови, тексти з відповідною лексикою та граматичні вправи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 052 «Політичний менеджмент» та 081 «Будівельне та містобудівне право».
Keywords: мова іноземна; мова ділова; 802.0