Верифікація чисельної моделі будівель АЕС при динамічному аналізі системи "основа – фундамент - споруда" - Сєдін, В. Л.; Загільський, В. А. (ДП НДІБК, 2016)
Проведено розробку чисельної моделі на прикладі будівлі в галузі АЕС в системі "основа – фундамент – споруда". Показані основні етапи верифікації розрахункової моделі за допомогою характеристичних частот отриманих в результаті чисельних та натурних досліджень. The development of a numerical model on the example of a building in the field of nuclear power in the "ground – foundation – building" system is spended. The basic steps of the verification computational model using characteristic frequencies obtained as a result of numerical and field studies are shown.
Keywords: верифікація; спектр Фур'є; модальний аналіз; 621.311.25