Вплив розміщення університетів транспорту поблизу аеропортів на їх функціонально-планувальну організацію - Соколова, Ю. В. (КНУБА, 2015)
В статті розглядаються особливості підготовки фахівців авіаційної галузі з залученням матеріально-технічної бази аеропортів. Визначаються оптимальні засоби захисту навчальних будівель від авіаційного шуму, аналізуються планувальні та конструктивні засоби забезпечення комфортного процесу навчання в даних умовах.
Keywords: університет транспорту; авіаційний шум; функціонально-планувальна структура навчального закладу