Проблеми оцінки проектних ризиків за додатками Ж і И ДБН А.2.2.1-2003 - Солуха, Б. В.; Солуха, І. Б. (КНУБА, 2011)
Розглянуті обмеження й похибки методик оцінки ризику планованої діяльності для здоров‘я населення (додаток Ж до ДБН А.2.2.1-2003 зі зміною №1) і соціального ризику (додаток И до ДБН А.2.2.1-2003 зі зміною №1), через які проектувальники, зокрема розробники розділу проектної документації «Оцінка впливів на навколишнє середовище» (ОВНС) при погодженні проекту можуть опинитися у скрутній ситуації. Запропоновані контрольні рівні проектних ризиків в Україні.
Keywords: оцінка проектних ризиків; здоров'я населення; проектна документація; навколишнє середовище; проектні ризики в Україні