Пошук раціонального розміщення стійок консольного колеса огляду, за силовим критерієм - Білик, С. І.; Бут, М. О. (КНУБА, 2018)
Розроблено алгоритм пошуку раціонального розташування опорних стійок, для консольного сталевого колеса огляду, в діапазоні дискретних значень. В межах конструктивних обмежень, з точки зору напружень, що виникають в елементах.
The search for a rational arrangement of the racks of the console ferris wheel, according to the force criterion
Keywords: Excel; колеса огляду; розрахунок; Ferris wheel; calculation