Внутрішня архітектура успіху: чинники конкурентного потенціалу малих будівельних структур - Пилипенко Ю. О.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
У сучасному економічному середовищі малі архітектурно - будівельні підприємства стикаються з жорсткою конкуренцією, обмеженими ресурсами та високими очікуваннями клієнтів. Для забезпечення стабільного розвитку та ринкової життєздатності їм необхідно формувати власний конкурентний потенціал, спираючись на внутрішні чинники. Ми пропонуємо систематизований підхід до аналізу таких чинників, що включає адаптацію управлінських моделей, універсалізацію функцій та оптимізацію ресурсного забезпечення. Цей підхід дозволяє малим підприємствам не лише виживати, а й ефективно конкурувати з більшими гравцями на ринку.
Keywords: архітектура успіху