Реабілітація міського середовища засобами стріт-арту - Івашко, О. Д. (КНУБА, 2015)
Описано сучасні методи естетизації оточуючого середовища за допомогою методів стріт-арту, охарактеризовано роботи відомих художників
Keywords: стріт-арт; мурал; архітектура; середовище; 72.012