Фахова іноземна мова : методичні вказівки : у 2 ч. – Ч. 1. - Сало, Вікторія Василівна; Вітрук, Ольга Євгенівна; Повар, Вікторія Миколаївна (КНУБА, 2025)
Містять матеріали для вивчення фахової англійської мови, тексти з відповідною лексикою та граматичні вправи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньою програмою «Промислове і цивільне будівництво».
Keywords: фахова іноземна мова; мова англійська; 802.0