Зелені лінії на прибережних територіях і методи визначення їх меж - Дьомін, М. М.; Михайлик, О. О. (КНУБА, 2018)
Розглянуто сучасний стан екосистеми малої річки. Визначені методи збереження прибережних територій екосистем малих річок.
Зеленые линии на прибережных территориях и методы определения их границ
Grren lines in the coastal areas and methods for determining their boundaries
Keywords: прибережна територія; екосистема малої річки; природні фактори; містобудівне освоєння; зелена лінія; прибрежные территории; экосистема малой реки; природные факторы; градостроительное освоение; зеленая линия; coastal territories; small river ecosystem; natural factors; urban development; green line