Фотоелектричний контроль рівня води в сатураторі при напірній флотації стічних вод - Аргатенко, Т. В. (КНУБА, 2015)
Запропоновано схему контролю рівня рідини в сполученому з сатуратором резервуарі з використанням фоторезисторів
Keywords: сатуратор; рівень води; напірна флотація; фоторезистор