Особливості організації самостійної роботи студентів під час виконання курсового проекту з теорії механізмів і машин в КНУБА - Почка К. І. (Ліра-К, 2026)
Система освіти має розвиватися в напрямку фундаменталізації, що передбачає посилення уваги до базових дисциплін, які формують логіку, культуру мислення та є основою науково-технічного прогресу людства. У підготовці сучасних фахівців важливо не лише передавати готові знання, а й розвивати вміння, навички та мотивацію до самостійного навчання.
Keywords: освіта; робота самостійна; курсовий проекту; теорія механізмів; теорія машин