Оптимізація систем теплохолодозабезпечення, що використовують поновлювані джерела енергії - Долинський, А. А.; Драганов, Б. Х.; Амерханов, Р. О. (КНУБА, 2001)
Приведена методика оптимізації геотермальної системи теплохолодозабезпе чення, заснована на теорії графів. Показано, що оптимізація топології системи ба зується на структурному аналізі параметричного потокового графа.
Keywords: система теплохолодозабезпечення; поновлювані джерела енергії; 697.97:519.17