Факторы, влияющие на реконструкцию рынков и формирование ТРК - Алимадад Солтани, Али (КНУБА, 2016)
В роботі розглянуто фактори, що справляють сплив на формування функціонально-планувальних та архітектурно-просторових рішень торговельно-розважальних комплексів (ТРК) в умовах їх часткової реконструкії з модернізацією існуючих базарів та ринкових площ Ірану. Серед факторів виділено основні та додаткові (другорядні) передумови, що формують архітектуру торгово-розважальних будівель і їх комплексів в різноманітних природно-кліматичних, містобудівних та соціально-економічних умовах.
Keywords: фактори; передумови; торгово-розважальні комплекси; ринкові майдани; природно-кліматичні зони; містобудівні аспекти; реконструкція; модернізація; 725.2(55)