Досвід практичної реалізації електронного кабінету на геопорталі містобудівного кадастру Львівської міської ради - Гур’янов, Владислав (КНУБА, 2024)
У статті описано практичний досвід впровадження електронного кабінету геодезиста в межах геоінформаційної системи містобудівного кадастру Львівської міської ради. Описано функціонал електронного кабінету геодезиста, який в онлайн-режимі забезпечує реалізацію бізнес-процесів від формування заявки та отримання вихідних даних до передачі оновлених (результатів) знімань для оновлення топографічної. Електронний кабінет геодезиста спрощує робочий процес як для геодезистів, так і для службовців міської ради. Висвітлено методику реалізації сервісу та його переваги.
Keywords: кабінет геодезиста; ГІС; геопортали; геоінформаційні веб-сервіси; містобудівний кадастр; геопросторові дані; 332.334.4:004.9