Фінансова децентралізація та розвиток території - Денисенко, Н. О. (КНУБА, 2017)
Розглянуто актуальні питання особливостей та проблем проведення фінансової децентралізації в Україні, пошуку ефективних механізмів управління розвитком території. Проаналізовано специфіку фінансової децентралізації в зарубіжних країнах і можливість впровадження деяких механізмів та інструментів в українську практику територіального управління.
Keywords: фінанси; децентралізація; управління