Технологія навчання майбутніх будівельників розв’язуванню навчальних задач з фізики - Григорчук, Олександр Михайлович (Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, 2013)
У статті розглянуто рекомендації щодо навчання розв'язуванню навчальних задач з фізики студентів будівельних спеціальностей
Григорчук О. М. Технологія навчання майбутніх будівельників розв’язуванню навчальних задач з фізики / О. М. Григорчук // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія № 5. Педагогічні науки : реалії та перспективи : зб. наук. праць / за заг. ред. проф. В. Д. Сиротюка. – К. : Вид-во НПУ ім. М. П.Драгоманова – 2013. – Вип. 42. – С. 56 – 61. Бібліогр.: 5 назв.
Keywords: технологія навчання, навчальна задача, алгоритмічний припис, метод графів, підготовка фахівця будівельної галузі; УДК 383.03(07)