Вибір транспортного засобу для обслуговування пасажироперевезень між містом та аеропортом ( на прикладі аеропорту "Бориспіль" м. Київ) - Осєтрін, М.М.; Рябченко Т.О. (КНУБА, 2010)
В статті виділено критерії для розташування аеропорту. Виділено критерії оцінки вибору транспортного сполучення міста Києва та аеропорту «Бориспіль» та детально розглянуті. Проаналізовані різновиди швидкісних транспортних засобів, транспортні сполучення міста з аеропортом. Розглянуто транспортне сполучення міста Києва та аеропорту «Бориспіль». Рекомендовано найбільш раціональний вид транспорту враховуючи виділені критерії.
Keywords: транспорт; аеропорт; 656.71