Роль креативних практик та екоосвіти у досягненні цілей сталого розвитку - Згалат-Лозинська, Любов (КНУБА, 2025)
У сучасних умовах глобальної турбулентності, коли економічна невизначеність, загострення екологічних проблем та стрімкий технологічний прогрес зумовлюють появу нових глобальних проблем, освіта набуває стратегічної ролі в забезпеченні сталого розвитку. Система освіти повинна не лише адаптуватися до нових реалій, а й стати джерелом рішень, спрямованих на формування громадян, здатних критично мислити, відповідально діяти та екологічно мислити.
Keywords: креативні практики; екоосвіта; сталий розвиток