Рекреаційний потенціал київських островів у ландшафтно-планувальній організації парків - Зінов'єва, О. С. (КНУБА, 2016)
В статті досліджений потенціал території київських островів, зокрема Труханового, для організації на їх території парків.
Keywords: ландшафт; рекреаційна територія; парк