Особливості кліматичного районування територій України щодо найкращого розташування енергоактивних споруд - Гетун, Г. В.; Кошева, В. О. (КНУБА, 2013)
В статті розглянуті можливості ефективного використання відновлювальних джерел енергії (геліо- та вітроустановки) в енергоактивних будівлях по всій території України. Проведен комплексний аналіз кліматичних карт України, визначені найбільш раціональні території України для розташування енергоактивних споруд.
Keywords: кліматичне районування; джерела енергії; кліматичні карти України; енергоактивні споруди