Обгрунтування необхідності переходу на визначення масовнх витрат газу населенням і дрібними споживачами - Предун, Костянтин Миронович (КНУБА, 2001)
В статті показана необхідність переходу до більш точного обліку витрат газу в системах використання природного газу населенням та комунально-побутовими споживачами.
Keywords: використання природного газу; постачальник газу