Приклад розрахунку збірної залізобетонної плити покриття 1,5 Х 6 метрів - Кріпак, Володимир Денисович; Колякова, Віра Маркусівна; Гедзюк, Андрій Петрович (Ліра-К, 2024)
Методичні вказівки містять приклад розрахунку збірної залізобетонної ребристої плити покриття 1,5 х 6 м. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, за спеціальністю 192 - Будівництво та цивільна інженерія.
Keywords: залізобетонні конструкції