Екологічні аспекти розроблення генерального плану міста - Солуха, Б. В. (КНУБА, 2009)
На основі сформульованих Г. Й. Фільваровим і А. М. Плешкановською методичних підходів до розроблення генеральних планів значних міст на прикладі м. Києва, запропоновано застосування стандартної міжнародної процедури «Environmental Impact Assesment», усталеної в США, Японії та країнах ЄС з 1960-70-х рр.
Keywords: розроблення генеральних планів міст; місто Київ; стандартна міжнародна процедура «Environmental Impact Assesment»; 711.43:504.064.4(477.411)