Готовність майбутнього інженера-педагога до тьюторської діяльності - Шевчук, В.Г.; Руденко, М.В. (Ліра-К, 2026)
Інноваційний підхід до планування та організації освітнього процесу у закладах вищої освіти в умовах сучасних викликів має за мету сприяти розвитку у фахівців креативності як необхідної якості для вирішення складних професійних завдань. Особливої уваги заслуговують майбутні доктори філософії, професія яких безпосередньо пов'язана із системою освіти в Україні.
Keywords: тьюторська діяльність; освітній процес