Право постійного користування землею в перехідний період: новели законодавства та їхні наслідки - Похиленко, Ірина Сергіївна (My University, 2025)
Останні зміни у земельному законодавстві України викликали чимало дискусій серед юристів, підприємців і державних органів. Закон України № 4196-ІХ, який запровадив нові положення щодо права постійного користування землею, став значним кроком у реформуванні земельних відносин. Зокрема, зміни торкнулися статті 92 Земельного кодексу України, розширивши коло суб’єктів, які можуть набувати це право. У цьому дослідженні розглянуто, як саме змінилася система постійного користування землею, які нові можливості з’явилися, а які ризики можуть виникнути.
Keywords: право; право постійного користування землею; новели законодавства; 349.41(082)