Аналіз методів розрахунку оптимальної кількості стадій розвитку геодезичної мережі - Тарнопольський, Є. А. (КНУБА, 2010)
Виконано аналіз методів розрахунку оптимального коефіцієнта переходу від однієї стадії розвитку геодезичної основи до іншої та розрахунку кількості стадій геодезичної мережі.
Keywords: аналіз методів розрахунку; геодезична мережа; розрахунок кількості стадій