Проєктування приводів машин: методичні вказівки до виконання практичних завдань - Горбатюк, Євгеній Володимирович (КНУБА, 2023)
Містять практичні вправи і методику їх розрахунку, індивідуальні завдання і вказівки до виконання практичних робіт. Призначено для студентів спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 131 «Прикладна механіка» галузі знань 13 «Механічна інженерія».
В авторській редакції.
Keywords: приводи машин, проектування