Способи регулювання та вдосконалення безпеки пішохідного руху у містах - Петруня, Ольга Миколаївна (КНУБА, 2018)
Розглянуто поняття вулично-дорожня мережа міста. Визначені показники оцінки якості функціонування ВДМ Виділені заходи підвищення безпеки пішохідного руху в містах України.
Способы регулирования та усовершенствования безопасности пешеходного движения в городах
WAYS OF REGULATION AND IMPROVEMENT OF SAFETY OF PEDESTRIAN TRAFFIC IN THE CITIES
Keywords: вулично-дорожня мережа; рух транспортних і пішохідних потоків; наземний пішохідний перехід; перехід типу "зебра"; пішохідний світлофорний перехід; пішохідні доріжки; тротуар; улично-дорожная сеть; движение транспортных и пешеходных потоков; ДТП; наземный пешоходный переход; переход типу "зебра"; пешеходный светофорный переход; тротуар; road network; traffic and pedestrian traffic; acciden; ground walking transition; zebra crossing; pedestrian traffic lights; sidewalk.