Автономні системи газопостачання : методичні вказівки до практичних занять - Предун, Костянтин Миронович; Жук, Геннадій Віліорович; Почка, Ольга Богданівна (ЦП «Компринт», 2025)
Подано методики та приклади розрахунків і вибору обладнання систем газифікації окремих будівель і споруд газами штучного походження, зокрема – скрапленими вуглеводневими і біогазами, список навчально-методичного забезпечення та додатки. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція».
Keywords: газопостачання; 662.7:696.2