Методи збереження та відновлення палацово-замкових комплексів Прикарпаття - Полутренко, У. Б. (КНУБА, 2014)
Розглянуто специфіку методів збереження та відновлення архітектурномістобудівних пам’яток на прикладах декількох палацово-замкових комплексів Прикарпаття, які в майбутньому можуть використовуватися в туристичнорекреаційному просторі
Keywords: методи збереження та відновлення; палацово-замкові комплекси; туристично-рекреаційний простір; 725.94