Гармонізація національного будівельного законодавства з європейськими нормами – досвід німеччини - Дубінін, Д.В.; Сурганова, А.І. (КНУБА, 2015)
У публікації досліджені особливості будівельного законодавства однієї з європейських країн, а саме – Німеччини. Розглянуто порядок використання національного будівельного законодавства та Єврокодів. Встановлено основні перспективи гармонізації німецьких будівельних норм із загальноєвропейськими.
Keywords: створення єдиної основи; полегшення інформаційного обміну; забезпечення єдиного розуміння процесу проектування; 349.442 (430)