Нечітка модель прив’язки споживачів до мереж різних категорій - Полтораченко, Наталія Іванівна (КНУБА, 2015)
Розглянуто задачу прив’язки споживачів до мереж різних категорій при проектуванні інженерної мережі з кількома критеріями якості та нечіткими числами, які виражають невизначеність даних. Побудовано дві математичні моделі задачі, запропоновано способи їх розв’язання.
Keywords: інженерна мережа; математична модель; багатокритеріальна задача; нечіткі числа