Культура та етика бізнесу - Калениченко, Руслан Арсенович; Угольніченко, Віктор Олегович (Ліра-К, 2025)
Культура та етика бізнесу є одними з найважливіших аспектів сучасного підприємництва, особливо в умовах глобалізації та зростаючої конкуренції. Бізнес, що дотримується етичних стандартів, користується довірою клієнтів, партнерів та суспільства загалом, що забезпечує йому довготривалий успіх та стабільний розвиток.
Keywords: культура бізнесу; етика бізнесу; етика; культура; глобалізація; конкуренція; 334.722