Власні коливання товстої кільцевої пластини - Жупаненко, І. В. (КНУБА, 2009)
Для розрахунку частот та форм власних коливань товстої кільцевої пластини вісесиметричної структури пропонується аналітично-чисельна методика, що реалізує проблено-орієнтований алгоритм і дозволяє з високою точністю отримувати розв’язок задач, індивідуалізованих за класами областей, видами впливів, характеристиками фізичних властивостей тощо.
Keywords: коливання кільцевої пластини; метод скінчених інтегральних перетворень