Теоретична механіка. Кінематика. Комп'ютерні технології : методичні вказівки до вивчення курсу - Гайдайчук, Віктор Васильович; Котенко, Костянтин Едуардович (КНУБА, 2025)
Містять приклади задач з теоретичної механіки розділу кінематика та методику їх розв’язання з використанням комп’ютерного програмування. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», і 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за ОПП «Міське будівництво та господарство».
Keywords: кінематика; програмування комп'ютерне; механіка теоретична