Особливості розміщення творів мистецтва при комплексному формуванні інтер’єру громадських будівель - Чернявський, В.Г. (КНУБА, 2010)
В роботі розглядаються особливості розміщення творів мистецтва при комплексному формуванні інтер’єру громадських будівель, згідно їх функціонально - просторової організації.
Keywords: твори мистецтва; інтер’єр; комплексне формування; художня виразність; 7:747:725.1