Елементи зовнішнього та підземного предметного середовища та засоби їх гармонізації - Єжова, О. І. (КНУБА, 2013)
Розглядаються питання організації підземних автостоянок в стуктур житлових будинків. Відмінності формування едементів зовнішнього та підземного предметного середовища. Засоби гармонізації елементів. Необхідність їх використання в різних з місткістю автомобільних підземних автостоянках.
Keywords: організація підземних автостоянок; елементи зовнішнього та підземного предметного середовища; засоби гармонізації