Класифікація гуртожитків для молоді - Федченко О. В. (КНУБА, 2011)
У статті запропоновано класифікацію гуртожитків для молоді за основними ознаками : тип мешканця , місткість гуртожитку, архітектурно - планувальна організація та система обслуговування .
Keywords: гуртожитки для молоді; класифікація; студентський гуртожиток; архітектурно-планувальна організація; общежития для молодежи; классификация; студенческое общежитие; архитектурно-планировочная организация; dormitories for young people; classification; student dormitory; architecture and planning organization