Етнографічні комплекси як засіб підвищення економічного рівня малих міст Поділля - Прокопенко О. В. (КНУБА, 2012)
В статті розглядаються питання про розвиток, проблематику вирішення фінансових питань, щільний зв’язок між етнографічними комплексами та природою, суспільний центр , його розміщення на території населеного пункту планувальну організацію.
Keywords: етнографія; пам’ятка; містобудування; традиції; бізнес; структура; этнография; памятник; градостроительство; традиции; бизнес; ethnography; memo; planning; traditions; business structure