Дослідження напружено-деформованого стану плити перекриття у вузлі опирання на колону - Войтенко, П. В. (КНУБА, 2011)
На основі співвідношень для просторового скінченного елемента розроблено та удосконалено методи чисельного розрахунку залізобетонних конструкцій в умовах об'ємного багатовісного напруженого стану із врахуванням пластичних характеристик матеріалів.
Research of the intense-deformed state of floor slab in knot leaning on the column
Исследование напряженно-деформированного состояния плиты перекрытия в узле опирания на колону
Keywords: плита перекриття; вузол опирання на колону; напружено-деформований стан; 624.044:624.012.45