Системне моделювання та параметрична оптимізація проектного розрахунку вібраційного грохота з круговими коливаннями - Забродський, М. М. (КНУБА, 2014)
В статті представлена технологія системного моделювання методики проектного розрахунку вібраційного грохота з круговими коливаннями. Побудовано цільову функцію та проведено параметричну оптимізацію за енергетичним критерієм.
Keywords: системне моделювання; параметрична оптимізація; кругові коливання; вібраційний грохот; проектний розрахунок; 621.928.23