Параметричні методи вирішення хаотичної забудови Києва - Цуман, К. М. (КНУБА, 2016)
Розглядаються основні принципи алгоритмічного створення архітектурного середовища та архітектурних об’єктів, принципи формування терміну та його засади. Розглядаються недосконалості систем на даний момент, та пріоритетні напрями розвитку.
Keywords: алгоритмічне проектування; генерування фасадів; містобудування; algorithmic design; facades generating; master plan generating; urban planning; 711.5