Методи санітарного очищення міст. Вітчизняний та зарубіжний досвід - Клюшниченко, Є. Є. (КНУБА, 2014)
Розглядаються проблеми санітарного очищення міст, напрями державної політики у сфері поводження з твердими побутовими відходами, узагальнюється вітчизняний та зарубіжний досвід їх знешкодження і переробки.
Keywords: утворення і використання відходів; норми накопичення ТПВ; структура відходів; системи видалення відходів; впровадження діспозерів