Дослідження взаємодії днища форми з ущільнюваним середовищем при дії горизонтально направленої складової просторових коливань віброплощадки - Нестеренко, М. П. (КНУБА, 2011)
Визначено характер взаємодії днища форми з цементобетонною сумішшю при дії горизонтально направленої складової просторових коливань віброплощадки на основі аналітичного дослідження динамічної системи „віброплощадка – цементобетонне середовище“.
Keywords: віброзбуджувач; віброплощадка; дебаланс; днище форми; математична модель; просторові коливання; пружна опора; цементобетонна суміш; 666.97.003.16